Американка сподели една необичайна снимка на своя профил във фейсбук, чрез която тя разбрала как изглежда ракът на гърдата и си спасила живота.
Ровейки из фейсбук, забелязах една снимка за това как изглежда ракът на гърдата, не като усещане, а какъв е видът му. Когато видях снимката през декември миналата година, установих, че аз също имам рак на моята гърда. Опитах се да почувствам дали имам рак, но нямах никакви симтоми, които водят до болестта.

Само след пет дни ми поставиха диагноза рак на гърдата, а следващия месец ракът се развиваше в краен стадий, казва Ерин Стим Чиз, цитирана от The Sun.

И това е интересно - И малки дози алкохол могат да провокират рак на гърдата - четете в най-добрия здравен сайт у нас www.zdrave.to.

Въпреки, че знаех какво е рак на гърдата, знаех само за симптомите, но докато не видях тази снимка, аз не знаех, че имам рак. Ако не я бях видяла, нямаше да знам, че съм болна, казва още тя.

Бих искала да споделя и оригиналната снимка с вас, защото тя ми спаси живота, казва Ерин в нейния статус, а снимката само за няколко часа вдигна прах в социалните мрежи и със сигурност е допринесла за спасяването на нечий друг живот.

Превод и редакция: БЛИЦ