Мислите, че ядете малко, а напълнявате? Нищо необичайно. Работата е в това какви калории въвеждате в организма.
Тайната на трайната загуба на килограми, особено тези, които се натрупват в областта на корема, се крие в ритъма на тялото, правилния цикъл на сън и хранене, но и храните, които са положителни съюзници в тази борба.

Качествен сън може да помогне да кажете "сбогом" на дебелия корем. А за да спите добре и същевременно да изгаряте ненужните мазнини, яжте тези храни:

И това е интересно - 4 ефективни съвета за стягане на кожата след диета - още по темата четете на най-добрия здравен сайт zdrave.to

Риба:
Богата на омега-3 мастни киселини и протеини. На хората, които им липсват омега 3 мастни киселини лошо спят през цялата вечер, а това води до нездравословно хранене.

Ядки:
Орехите изобилстват на магнезий, помагат по-добре да спим, но и намаляват риска от сърдечни заболявания , рак и диабет.

Кисело мляко:
Киселото мляко пък е богато на калций. Истаржување от 2010 г. е проведено сред жените, които са преди менопауза, които са консумирали храни, богати на калций показва, че са загубили значително количество мастни натрупвания. Освен че помага при изтриване на мастните натрупвания, калцият подобрява и съня.

Череши:
Когато можете, яжте череши. Особено един час преди лягане, защото са богат източник на хормона на съня, мелатонин. Освен това, изобилстват на антиоксиданти, които помагат в отслабването.