Спешна помощ за корема осигурява специален пробиотик, който бе посочен за най-успешната иновация в областта. Впечатляващи за медиците са неговото бързо действие и способността му да помага при широк спектър от стомашно-чревни проблеми. Модерната разработка, която у нас носи името ProCombo, притежава двете ключови качества – достатъчно количество пробиотични бактерии и директна „доставка“ в червата. Те са необходими за успешното справяне с проблема и връщането на потърпевшите към техния нормален начин на живот.

Веднага открива проблема

Уникалната характеристика, която го отличава от всичко познато досега, е неговата двойна капсула. Тя изолира пробиотичните бактерии зад две защитни стени и по този начин ги предпазва от киселината в стомаха. Това обаче не е всичко – най-важното преимущество на двойната капсула DUOCAPTM е, че тя откарва полезните микроорганизми директно в червата. Там те веднага започват да действат и ефектите не закъсняват. На практика подобрението идва още в началото на приема и проблемите бързо остават зад гърба ни.

Обръща играта в наша полза

Наблюдаваните високи резултати ProCombo дължи и на своята необикновена мощ. Той съдържа цели 200 милиарда CFU/g живи „добри“ бактерии. Но нещата не опират само до техния брой – освен че са много, те са и в перфектна физическа форма. Затова, когато застанат лице в лице с „лошите“ бактерии в червата, те неусетно възстановяват баланса на силите. Ето защо само 1 капсула на ден е напълно достатъчна, за да заработи коремът като добре смазан механизъм.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 


* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

 

Източник: ProCombo