Все по-често се говори за безкръвна хирургия на простатната жлеза. Към този вид операции се причисляват интервeнции с малък кожен разрез. При операция с лазер в “Хил клиник” няма никакъв разрез и никаква травма! Възстановителният период, неудобствата и съответно оплакванията на болните са сведени до минимум. Буквално след няколко часа мъжете са на крак, а на следващия ден се изписват в добро състояние. В сравнение с класическата операция липсва кръвозагуба, риск от инфекция, дълго зарастване и болка.

“Хил клиник” е позната като лидер в лазерното отстраняване на увеличена простата, а  лекарите д-р Боцевски, д-р Георгиев, д-р Деримачковски и ръководителят на операционния екип д-р Фернандо Санча са сред най-известните специалисти.  Без значение от сложността на операцията, големината на жлезата и съпътстващи усложнения те успяват да помогнат на всеки пациент.

Класическите методи за отстраняване на простатата не са перманентни и след няколко години голяма част от мъжете започват отново да изпитват затруднено уриниране. Докато оперираната с лазер увеличена простата практически до края на живота не причинява неприятни симптоми. Много пациенти решават да изберат лазерната енуклеация в “Хил клиник” именно за да намерят трайно решение на проблема си.

Какви са предимствата на лазерната енуклеация в “Хил клиник”, четете в най-полезния сайт Zdrave.to