По бързата процедура

Да отслабнеш трайно, казват, изисквало същото като да станеш известен музикант – деветдесет и девет процента труд и един процент късмет. Нещата обаче изглеждат по съвсем друг начин, ако си имаш дясна ръка, с чието съдействие да удвоиш резултатите. Замислен като бустерна доза помощ за ускорено топене на мазнини, природният продукт Vitaslim LINE задейства онези процеси в тялото, от които зависи дали фигурата ни ще е закръглена или стройна. Вече 12 години той е на челно място сред най-предпочитаните натурални средства за отслабване и му се носи славата на виртуоз в областта. Но най-важният въпрос е: Защо?

Топи мазнините

Заслугите си Vitaslim LINE дължи на експертния състав, представляващ комбинация от утвърдени природни вещества. На първо място е способността му да топи мазнини, за която водеща роля играе конюгираната линолова киселина (CLA) – естествена аминокиселина. Но тук не става дума за обикновена CLA, а за специално разработено патентовано вещество, което се нарича Clarinol G-80TM. Доказано е, че на седмица то топи по 90 грама подкожни мазнини от проблемните зони на тялото – ръце, бедра и торс. С нейна помощ продуктът оказва фокусиран ефект върху най-пострадалите области. А има и нещо повече, Clarinol G-80TM във Vitaslim LINE притежава способността да превръща мастната тъкан в мускулна маса, с което не просто спомага за оформянето на строен силует, а допринася резултатът да е траен и устойчив във времето.

Укротява глада

И понеже нещата не опират само до мазнините Vitaslim LINE повлиява склонността ни да похапваме повечко. За целта в него е добавен обогатен екстракт от зелен чай. Той е известен със своето тонизиращо и ободряващо действие, но по-важното тук е, че контролира апетита. По този начин позволява човек неусетно да намали приема на излишни калории, без стресиращи ограничения и изтезаване на организма.

Гори енергия

За да е атакуван проблемът от всички страни, Vitaslim LINE се грижи и за това да изгорим набавената с храната енергия. Постига го със съдействието на екстракта от гуарана. Растението е екзотично, но ефектът му върху тялото е добре познат и потвърден. Гуараната притежава свойството да активира процеса на освобождаване на топлина и енергия в тялото. Тя е нещо като натурален бърнър, който помага да изразходиме приетата с храната енергия. С нейна помощ Vitaslim LINE ни освобождава от натрупаните излишъци и същевременно възпрепятства натрупването на нови.

Ускорява метаболизма

От метаболизма ни зависи как ще изглеждаме, така че Vitaslim LINE се грижи и за това. Тук на помощ идва хромът – микроелементът, който отговаря за метаболизма на хранителните вещества в организма. От него зависи как нашето тяло ще се справи с въглехидратите, протеините и мазнините, които са попаднали в него. Най-големият му плюс обаче, заради който той е част от Vitaslim LINE, е, че спомага да контролираме апетита си към захарни изделия и ни предпазва от злоупотреби със сладкиши. А те, нека си го кажем, са сериозен препъникамък пред всеки отслабващ.

Това, което държи Vitaslim LINE на върха толкова години, е патентованата технология за неговото производство – LICAPSTM. Уникалният ѝ плюс е, че с нейна помощ всички тези съставки са в своята най-активна форма и потенциалът им е запазен на 100%. Тя постига тези резултати посредством възможността течни съставки да се влагат в чист и свеж вид, като върху тях не се прилагат никакви химически или термични обработки. В резултат във всяка капсула са вложени максимално концентрирани количества биологично активни вещества. Те се усвояват пълноценно от организма и веднага започват да действат. Постигайки това, Vitaslim LINE осигурява необикновено бързи резултати, които надминават очакванията.

Можете да откриете Vitaslim LINE в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Vitaslim LINE може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Vitaslim LINE