С тази комбинация от 7 ензима забравих острите проблеми с храносмилането
Един от най-честите методи на лечение на инфекции е чрез антибиотици. В по-тежките случаи лекари предписват антибиотици и при COVID-19. А при по-сериозни инфекции се препоръчва и цял коктейл от антибиотици. Това означава комбинация от антибиотици, които да влияят комплексно на различните бактерии в организма.
Проблемът на лечението с антибиотици е, че те нямат строго селективно действие, а освен болествотворните бактерии унищожават редица полезни бактерии и клетки, които принципно допринасят за нормалната функция на организма.
Стомашно-чревният тракт е често засегнат от страничните ефекти на антибиотиците. Лечението може да доведе до редица неразположения като болки в областта на корема, газове, проблеми с червата. Лошото храносмилане може да доведе след себе си други здравословни проблеми като запек, натрупване на токсини в организма, отпадналост, влошаване на състоянието на кожата. Лошото храносмилане представлява и риск за отслабване на имунната система, съответно податливост към нови инфекции и боледуване.
Тези усложнения са още по-често срещани при хора, които и преди антибиотичното лечение са страдали от проблеми с храносмилането като страдащи от лактозна непоносимост и хората в напреднала възраст. Тези две групи са малка част от примерите за хора, които имат проблеми, свързани с недостатъчност или липса на храносмилателни ензими. Храносмилателните ензими са изключително важни, защото те са катализаторите, които позволяват на организма да разгради хранителните вещества и да освободи правилно енергията от тях.
Enzy-Mill (Ензи-Мил) е комбинация от седемте най-важни храносмилателни ензима. Комбинацията от ензими и тяхното количество е специално съобразено с начин на хранене в България. Enzy-Mill (Ензи-Мил) съдържа амилаза (за обработка на въглехидрати), липаза (за разграждане на мазнини), протеаза (за разграждане на протеини), алфа-галактозидаза (за разграждане на въглехидратите, които присъстват в бобовите растения), лактаза (за разграждането на мляко и млечни продукти), целулаза (за разграждане на плодове и зелечуци и други растения), бромелаин (повторно спомага разграждането на протеините).
Enzy-Mill (Ензи-Мил) подпомага храносмилането и влияе благоприятно на проблеми, свързани с него като киселини, газове, подуване, тежест, болки и дискомфорт в областта на стомаха. Enzy-Mill може да се приема и при консумиране на по-тежки или мазни храни, за да се избегнат неразположения.
Enzy-Mill (Ензи-Мил) спомага и обработването на храни като боб, леща и други богати на фибри култури, които принципно представляват трудност за организма.
Enzy-Mill (Ензи-Мил) е препоръчителен след интензивно лечение с медикаменти и по-специално с антибиотици, за да се възстанови нормалната дейност на храносмилателния тракт.
Доброто храносмилане е свързано с редица позитивни ефекти върху тялото като повишена енергия, лекота в стомаха и здрава имунна система.
Enzy-Mill (Ензи-Мил) – за доволен стомах!
Можете да намерите онлайн или в аптеките на https://botanic.cc
Последвайте ни