Нова мода набра скорост, и то не къде да е, а в най-консервативната област – медицината. Изправени пред патова ситуация покрай пандемията, лекари и потърпевши виждат в пробиотиците ефективно решение на редица здравословни проблеми. Способни да повлияват широк спектър от оплаквания – като се започне от коремен дискомфорт и отслабен имунитет, та се стигне до мигрена например – те са най-препоръчваното медицинско средство, а за ползите им се говори от уста на уста.

Всичко идва от корема

Анализирайки съвременния тренд, лекарите виждат в него ясен сигнал, че масово българите си патят от корема. Нарушенията в работата на стомаха и червата веднага сриват имунитета и организмът е напълно оголен пред врага. Затова дори и при най-лекия дискомфорт, категорични са специалистите, трябва да се вземат мерки. В тази ситуация само качественият пробиотик, който се е доказал като мултифункционално терапевтично средство, се оказва най-подходящият и достъпен метод за справяне с неприятните усещания.

Фаворитът на българите

Изпробвали почти всичко сред морето от пробиотици, нашенците недвусмислено посочиха своя фаворит – ProCombo (ПроКомбо). Произведен по специална технология за двойно капсулиране, при която полезните бактерии са запазени живи, той е предпочитан заради високата си ефективност. Благодарение на това и на хилядите доволни изпробвали той се утвърди като тотален лидер за 2020 година, потвърждава специализирано пазарно проучване на американската мултинационална компания IQVIA.

Държи болестите настрани

Доказано посредством сериозни лабораторни изследвания, ProCombo съдържа 200 милиарда CFU/g „добри“ бактерии. Заради неимоверната му сила приемът на 1 капсула дневно е напълно достатъчен, за да бъде победен и най-упоритият враг. Успешно се справя със стомашни неразположения от различно естество – смущения в изхождането, тежест в корема, подуване и газове, куркане в червата. Дори с неприятните ефекти върху храносмилателната система, нанесени от приема на антибиотици и тежки лекарства. А възстановявайки правилната работа на червата, ProCombo подкрепя нормалната функция на имунната система и ни предпазва от болестотворните атаки, независимо от сезона и възрастта.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

Може да прочетете повече за ProCombo ТУК >>>