Д-р Насратуллах Мобаракшах има специализация и над 15 години опит в направленията „вътрешни болести“, „кардиология“, „ангиология“ и „флебология“ с дългогодишен опит, натрупан в страната и чужбина.

В България професионалният му път минава през болници, като „Софиямед“, Аджибадем Сити Клиник“, „Сърце и мозък“, „ Бургасмед“ и МЦ „Стайков“ в Бургас.

Заемал е отговорни постове в редица медицински заведения. Има участия в множество национални и международни научни форуми в областта на ангиологията.

Националната информационна кампания “Вземи краката си в ръце активно”, която се организира от Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология (БНДСЕХА) стартира за четвърта поредна година.

Водещи лекари в областта на венозната патология у нас излязоха с общ призив за необходимостта от повишаване на информираността на здравните специалисти и на пациентите относно ранната диагностика и своевременното лечение на заболяването чрез провеждане на регулярни образователни инициативи.

Разговаряме с д-р Насратуллах Мобаракшах за посттромботичния синдром.

Цялото интервю, четете в zdrave.to