За възстановяване на щитовидната жлеза използвайте тази лесна рецепта от руската народна медицина. Ще се изненадате от добрите резултати само след месец

Един продукт, ще помогне за възстановяване на щитовидната жлеза и да се отървете от запек

Всеки знае колко голяма е ролята на щитовидната жлеза в тялото ни.

Най-малката промяна в работата на този орган би могъл да доведе до много негативни последици: необясним колебания в настроението, внезапна загуба или наддаване на тегло, чревни проблеми и повишените нива на холестерола.

Много натуропати мислят, че системната употреба на репички е в състояние да балансира дейността на хормоните на щитовидната жлеза.

Сокът от червени репички има голямо процентно съдържание на рафанин. Сярата, от своя страна, е важен регулатор на хормоните на щитовидната жлеза.

Попълнете запасите на тялото от тези полезни вещества точно сега, когато е сезонът на градинските репички.

Предлагаме ви рецепта за страхотен тоник от червени репички , който може да си направите лесно у дома.

Необходими съставки:

5-6 средни червени репички 1 чаена лъжица настърган корен от джинджифил 4 супени лъжици мед 50 грама сок от лимон 100 грама вода

Подготовка:

1. Поставете всички съставки в блендера. предварително може да нарежете репичките, за да може да сме смелят лесно в блендера. Ако не ви се занимава да стържете предварително джинджифила, ще ви е необходимо около 2-3-сантиметрово парче от корена. По време на смилането се добавя водата и лимоновия сок. 2. Когато сместа е готова, се поставя в стъклен буркан с капак. Дръжте я в хладилника. От тази смес се взима по една супена лъжица три пъти на ден. Курс на лечение – 3 седмици. Тази естествена паста е ефективно средство и за премахване на проблеми те с движението на червата. Хората, които страдат от запек, ще бъдат приятно изненадани от мекото ѝ действие.

Източник: lekuvai.bg