Малка изненада са подготвили треньорите на ЦСКА за мача с ТНС тази вечер. Двубоят от плейофите за влизане в Лига Европа е от 21,30 часа на Националния стадион “Васил Левски”. БЛИЦ първи ви поднася титулярния състав на “червените”.

Отписваният до момента Дормушали Саидходжа ще бъде титуляр и ще си партнира заедно с Димитър Илиев в атаката на ЦСКА.  Муши за първи път започва в стартовата единайсеторка от началото на сезона.

По крилата ще действат Спас Делев и Александър Тонев. В средата на халфовата линия са Борис Галчев и Маркиньос. Картотекираният вчера ирландец Килиан Шеридън остава резерва, тъй като няма нито една игрова минута до момента с "армейците".

Капитанът Тодор Янчев ще бъде върнат като централен бранител и ще си партнира заедно с италианеца Джузепе Акуаро. Промяната се налага заради многото контузени в отбраната на “армейците”. Като десен бек ще играе Павел Виданов, а отляво ще бъде Румен Трифонов.

Съставът на ЦСКА: Иван Караджов, Павел Виданов, Тодор Янчев, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Борис Галчев, Маркиньос, Спас Делев, Александър Тонев, Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев
Резерви: Здравко Чавдаров, Мартин Василев, Коста Янев, Томи Костадинов, Килиан Шеридън, Грегъри Нелсън, Кристиан Тибони