Легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели, че отборът не може да търпи вечно яловото представяне на камерунеца Нджонго Присо.

"ЦСКА не може да си позволява да чака знайни и незнайни футболисти да покажат дали имат качества цяла вечност. Докога да го търпим този Присо? Да му бият шута и да си заминава оттам, откъдето е дошъл. Като го гледам, той сигурно е на 40 години. Разбирам, да е млад и перспективен, ама той не е на 18-19 години, за да получава толкова шансове, без да прави нищо. Не е изиграл силен мач от незнам кога. Можем да чакаме Антон Карачанаков. За него е нормално да редува силни изяви с по-слаби. Но този Присо просто е абсурден. Вече почти година е в ЦСКА, а е направил не повече от два силни мача", коментира възмутено пред "Тема спорт" Никодимов.

"Червената" легенда добави, че ЦСКА разполага с всички аргумент, за да вземе трите точки в Разград. Както е известно, "армейците" гостуват на Лудогорец в събота от 20:00 часа в дербито на 6-ия кръг на "А" група.

"Всеки може да бие в Ловеч. Какво като Лудогорец са победили Литекс?! Голяма работа. ЦСКА може да се опре на всеки. Няма как да се плашим от Лудогорец. Разликата между двата отбора не е голяма. Единственият проблем е, че нашият тим не е достатъчно обигран. Не трябва да гоним отмъщение заради загубената титла, а да отидем с чисти глави. Можем да ги бием. Ако влезе и Платини, ще им бъде доста тежко. Няма с какво да ни изненадат. Целта е да сме близо до лидерите, за да може през пролетта да атакуваме шампионската титла", завърши Паро.