ЦСКА използва официалния си сайт, за да поздрави клубната легенда Емил Костадинов за неговия 52-ри рожден ден. „Армейците“ пожелаха на Екзекутора на „петлите“ здраве, късмет и успехи. Интересната част от публикацията е ретро снимка от силния период на Костадинов при „червените“ през втората половина на 80-те години на ХХ век. Или по-специално фотосът е от победата над Левски с 5:0 на 1 октомври 1989 година.

"Червените" поздравиха и бившия си футболист и дългогодишен треньор в клубната школа Антон Димитров-Пирожката, който днес става на 49 години.

ОФИЦИАЛНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ НА ЦСКА
Армейци,

днес Емил Костадинов празнува своя 52-и рожден ден.

Той е трикратен шампион с ЦСКА и 4-кратен носител на Купата на България.

Нападателят е известен и с прозвището си Екзекутора на петлите, след като вкарва и двата гола при успеха над Франция в Париж през ноември 1993 г., с които България се класира за Световното първенство в САЩ през 1994 година.

Емил Костадинов е първият българин, вкарал гол във финал на европейски клубен турнир - през сезон 1995/96, когато с екипа на Байерн Мюнхен печели Купата на УЕФА след успех над Бордо.

С ЦСКА е полуфиналист в турнира за КНК през 1989-та и четвъртфиналист за КЕШ година по-късно.

Пожелаваме му здраве, късмет и още много успехи!

--------------------------------------------------

Армейци,

днес бившият футболист на ЦСКА и дългогодишен треньор в ДЮШ на клуба Антон Димитров празнува своя 49-и рожден ден.

Той играе с червената фланелка от 1990 до 1993 година и става шампион на България през 1992-ра, а през 1993-та печели Купата на страната с армейците.

Пожелаваме му много здраве, щастие и професионални успехи!