След нулевото равенство като гост на Лудогорец треньорът на ЦСКА Люпко Петрович взе отношение по най-важните теми за тима в последните дни. Той говори за селекцията, за липсата на Денис Давидов и отстраняването на Николай Бодуров и Рубен Пинто.

“Много е вероятно футболистите ми да са уморени. Трудно издържат да играят всяка седмица в четвъртък и неделя. Не търся нови играчи. Нямаме времето да направим вярна селекция и да създадем отбор. Такъв, който ще бъде обичан, а не мразен“, обяви Петрович.

„Тези, които не са доволни - да си ходят. Тези, които искат да останат - да играят със сърце за ЦСКА. А не да стават проблеми между самите играчите. Малко сме в по-тежка ситуация, отколкото се смята”, допълни сърбинът.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Наставникът на „червените“ даде обяснение за липсата на Денис Давидов. Руснакът от доста време не играе за „червените“ и отсъства от групите за мачовете.

“Давидов е в Русия. Не съм го отстранил, прибра се. Има смъртен случай. Затова се е върнал и там тренира” разясни Петрович.

Люпко Петрович не пропусна да отговори и на въпрос дали има шанс Николай Бодуров и Рубен Пинто да бъдат върнати в отбора.

“Защо да се връщат? Защо? Кажете ми? Правите само интриги! Попитайте играчите защо са отстранени и какво правят? Аз съм треньор и искам да имам отбор, който да играе както днес, така и утре, а и вдругиден”, категоричен беше 72-годишният специалист.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020