Сериозни проблеми застигнаха треньора на Лудогорец Станислав Генчев преди двубоя с Еспаньол от Лига Европа. Голмайсторът Клаудиу Кешерю и халфът Яцек Горалски пропускат мача, който е в четвъртък от 19:55 часа в Разград.

"Стартирахме много добре, но утре ни очаква труден мач срещу добър отбор. Не ни заблуждава това, че Еспаньол не се представя много добре в Испания. Те смениха треньора си. В последния мач промениха и начина си на игра. Искат да доминират по време на целия мач. Трябва да се противопоставим на това тяхно поведение. Винаги е добре, когато стартираш с две победи. Това дава допълнително самочувствие на целия отбор, но е и задължаващо. Надявам се с подкрепата на публиката нашите футболисти да покажат своите възможности", започна Генчев на днешната си пресконференция. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Отговорността е много по-голяма и всички очакват да се класираме в следващата фаза. Действително Еспаньол е най-тежкият съперник за нас. Повечето футболисти успяха да се възстановят. За съжаление, Яцек Горалски и Клаудиу Кешерю няма да могат да вземат участие в утрешния мач. Имаме достатъчно футболисти, които да ги заместят. Излизаме да играем за победа, но в груповата фаза всяка една точка е важна. Ако завършим наравно, няма да е неочаквано", продължи наставникът на Лудогорец.

Припомняме, че друг румънец - Драгош Григоре, също няма да вземе участие в битката утре. 

"Не мисля за рекордите. Интересува ме всеки следващ мач. Ако победим Еспаньол, до голяма степен ще предрешим крайния изход в групата", завърши Генчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа