ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от груповата фаза в Лига Европа срещу Еспаньол в четвъртък (24 октомври) от 19:55 часа, че същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18:00 ч. Към момента са останали ограничено количество билети, които могат да бъдат закупени на клубната база. В деня на мача от 10:00 часа ще работи и касата на улица „Васил Левски“, на която ще се продават входни талони и за последното домакинство тима в група "Н" на Лига Европа срещу Ференцварош на 12 декември.

Поради огромния интерес към мача с Еспаньол и очаквания пълен стадион, Клубът призовава привържениците да не идват на "Лудогорец Арена" в последния момент. Така ще бъде облекчен пропусквателния режим. Дошлите на "Лудогорец Арена" по-рано ще участват в томбола с награди - шест мачови екипа "Найки", шест топки "Найки", шест раници „Найки“, 12 билета за мача с Ференцварош на 12 декември, както и 60 ваучера за покупка с намаление от магазина на ПФК Лудогорец. Печелившите имена ще бъдат изтеглени половин час преди началото на срещата.

Час преди началото на срещата пък заелите местата си по трибуните фенове ще имат възможност да си направят снимки с талисмана на клуба - орлицата Фортуна.

Клубът съобщава също така, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната пресконференция на Лудогорец ще се проведе на 23 октомври (сряда) от 13,30 ч. в голямата зала зад Централна трибуна на "Лудогорец Арена". В нея участие ще вземат Станислав Генчев и Козмин Моци. Последната тренировка на шампионите преди двубоя с испанския тим е в сряда в 11,00 ч. на клубната база.

Брифингът на Еспаньол на 23 октомври с участието на треньора Пабло Мачин започва в 19,15 ч. на "Лудогорец Арена". Официалната тренировка на тима от Барселона е в 20,00 ч. Заниманията на двата тима в сряда са открити за медиите в първите 15 минути.

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и на караваната с фен артикули на улица „Гаврил Кръстевич“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Важна информация за паркирането в деня на мача с Еспаньол: 

Поради очаквания огромен брой автомобили с привърженици на Лудогорец, които ще влязат в Разград за мача с Еспаньол в четвъртък (24 октомври) от 19,55 ч. и с цел пристигащите да бъдат улеснени клубът препоръчва няколко удобни места за паркиране след 17,00 ч. в деня на срещата:
- На улица "Дунав" зад Дома на учителя (10 минути пеш до стадион "Лудогорец Арена") 
- На улица "Дунав" зад бистро "Бели Лом" (10 минути пеш до стадион "Лудогорец Арена")
- На товарната пиаца, улица "Странджа" (15 минути пеш до стадион "Лудогорец Арена),
- В локалното платно на булевард "Княз Борис" по посока ж.п. гара (10 минути пеш до стадион "Лудогорец Арена)
- Паркинга на Сити център (срещу битака), улица "Грънчарска" (15 минути пеш до стадион "Лудогорец Арена)
- Паркинга на средношколското общежитие, булевард "Априлско възстание" 27 (20 минути пеш до стадион "Лудогорец Арена)

Полицията в Разград е направила организация и ще окаже пълно съдействие на феновете при достигането и паркирането на посочените места. 

ПФК Лудогорец умолява живущите в Разград да не паркират в района на младежкия дом, на паркинга под басейна и между улиците "Гаврил Кръстевич" и "Ветиринарна" от 17,00 ч до 22,30 ч. на 24 октомври. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа