Искаха го, хвалеха го, вдигаха цената му. Надуха го като балон. Балонът обаче, жълт на цвят, се спука. Вместо да върви нагоре, Кристиан Димитров се срива надолу. А че е млад и безспорен талант, е факт. Има обаче и друга истина – качествата му и парите, които струва защитникът, са преувеличени.

Ако наистина бе толкова добър, днес нямаше да продължи да играе в Ботев (Пловдив), а да е я в ЦСКА, я Левски или някъде в чужбина.

Кристиан не се представи на ниво и при вчерашното гостуване на „Герена”, където той и съотборниците му паднаха с 1:3. На няколко пъти се оплете и сбърка, но добре че бяха добрите реакции на вратаря Аргилашки. В противен случай „канарчетата” щяха да отнесат поне пет гола.
Winbet - победата е емоция! (18+)
При третото попадение Димитров го нямаше никакъв нито пред, нито вътре в наказателното поле, когато „сините” майсторски разцъкаха топката, а атаката им доведе до точния изстрел на Иван Горанов.

От добрите изяви на Кристиан нямаше и помен. Нямаше и от тези на Тодор Неделев, който така и не успява да изиграе един силен мач на „Герена”. Стъпи ли там, Тошко сякаш стъпва в пъкъла. Панира се и бързо прегаря в играта. Така, както прегаря и Кристиан Димитров...
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020