ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Докато Георги Иванов обикаляше България с план за спасението на футбола ни, някои други обикаляха заведенията, за да го оплюват. Гонзо такъв, Гонзо онакъв, ама той си следваше бавно и полека своята програма. 

Влезе в БФС като технически директор, което му позволи да натрупа управленски опит. Преди това вече имаше такъв и на клубно ниво – и в Левски, и в Локомотив Пловдив.

И ето че в един момент Георги Иванов се появи в ролята на кандидат за президент на БФС.  За да дойде другият момент – по-важният, по-значимият, в който стана президент. Без балотажи и разни пилотажи. Директно.

Нормално „червена“ България да реагира негативно. Но ще е по-нормално да поизчака, за да види дали ще има достатъчно основание, за да атакува новия президент.  Да му даде картбланш. То времето ще покаже.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Феновете на ЦСКА обаче трябва да бъдат сигурни в едно – Гонзо би бил най-големият глупак, ако тръгне срещу клуба им. Защо да го прави?! Защо да си трупа черни точки и негативи?

Тук е мястото да припомним една тайна от детския живот на Георги Иванов, която той никога няма да признае поради факта, че впоследствие стана легенда на Левски. Обявеният, че мрази ЦСКА Гонзо всъщност е бил…цесекар като малък.

И ако някои си мислят, че това е някакъв трик, за да бъде предпазен Георги от „армейската“ лавина, ето ви  ТУК материал, публикуван в БЛИЦ още през 2016 година….

БЛИЦ разкрива и друго. Преди да премине от Локомотив Пловдив в Левски, Гонзо е харесан от ЦСКА.  Лично Стойчо Младенов, в ролята на помощник-треньор, предлага на тогавашния наставник на червените“ Георги Василев младия нападател.  Както и Красимир Чомаков от Марица, облякъл по-късно „армейския“ екип.

Гочето обаче предпочита да върне в Борисовата градина опитния Ивайло Андонов. И Иво му се отблагодарява с основен принос за дубъла, който ЦСКА постига през сезон 1996/97. 

След края пък на въпросното първенство Гонзо отива в Левски и колкото клиширано да звучи, останалото е история. „Синя“ история. 

За Георги Иванов обаче днес няма синьо, а има три основни цвята - бяло, зелено, червено. Има България!
Димитър АПОСТОЛОВ