Астроложката Светлана Тилкова направи прогноза, цитирана от "Труд", за това какво ще се случи на политическата сцена у нас през следващите дни.

Вижте предвиждането й:

Не е нужно астрологично изчисление, за да се каже, че кандидат-премиерът на ИТН Пламен Николов е изненадана пионка, оказала се неочаквано за нея под светлината на прожектора, мечтата на почти всеки роден в Лъв, но все пак не всеки роден в Лъв на 29 юли има качествата на Васил Божков. Интересно дали е търсено това съвпадение в рождената дата между двамата.

Ако Николов бъде избран за премиер, ще дискредитира непоправимо ИТН и ще ускори изчезването є от политическия живот на България.
При връчването на мандата Николов, избраникът на шоумена, е в лична година на промени, месец на нова и неподходяща среда, в ден на неприятни неочакваности, които белязаха не само този ден с освиркването му, но формират и неговото бъдеще.

Амбиция или интелект

Откъдето и да гледаме трудни времена ни очакват. Дай Боже да не са гладни. Ако стане премиер, кандидатът на ИТН ще сътвори още хаос в хаоса, от който трудно ще излезем, но не с негова помощ и не изключвам да не е по мирен начин.

Астрологичната “амалгама” на Пламен Николов е изключително некачествена. Човек с три планети в Близнаци, разпилян до хаотичност и в същото време амбициозен мечтател за кариера, готов да изпълнява всяко искане от кукловодите си, само за да бъде център на обществен интерес. Човек способен да продаде България заради егото си.

Притесних се от тази предателска заложба в теоретично бъдещия премиер, която може да има реални последици за държавата догодина. Какво имам предвид? Годишните ми книги, включително астрологичният хороскоп за 2022 г. от края на март 2021 г. са готови за печат.

През май 2022-а, наблюдаваме плашещо планетарно съчетание за България: “Нептун в Риби ще отмива частично негативите, но няма да обезсилва воюващите Марс и Юпитер за суша, за водни територии и дори за териториално преразпределение, за което някой е отворил дума пред родни управници, а те са си позволили да се замислят, впечатлени от предложената им цена за предателството на родината си.

Кармата ще ги накаже, но обществото ще остане в неведение.” Повече от притеснително е това съвпадение.

Периодът на Николов е на силно изявен меркантилизъм и така мрачната картината за обществото и държавата е напълно завършена. Дори и да прави нещо в полза на България, скритото ще е различно от действителността.

Ако се случи Пламен Николов да бъде избран за премиер, ще видим същество, вживяло се в ролята на новия месия за България, егоцентрик, склонен да вижда само себе си като умен, добротворец и управленец, но без покритие. Речовит, но чува само собствения си глас. Вживява се като харесван, но бързо ще бъде намразен и отхвърлен от обществото.

Той или Петър Илиев

Всеки от тях двамата си има позитивите, важното е дали имат потенциал да управляват градивно държава. Астрологичното ми мнение е категорично. Нито един от двамата не притежава качества, за да е министър-председател.

Илиев е предварително избраната фигура, обещано подвластна на един кукловод. Николов е случайно оказалият се най-близо до ръката на фокусника заек в шапката на шоумена. Така казва астрологията, а кой каква легенда измисля, за да не кажа - лъже, че импулсивното нищо е премислено отговорно нещо, е без значение.

Общото между отпадналия и все още неотпадналия кандидат премиер е, че са в периоди на материални стремежи за лично облагодетелстване. Ако единият е богат адвокат, който възприема парите като нещо естествено, отговарящо на статуквото му, при другия съзнанието вече е изцяло обсебено от мечти за големи пари, които няма шанс да постигне с качества и с труда си.

Петър Илиев е роден в Риби - знак, който трудно ръководи държава в рамките на закона, защото винаги е извън него, заради аспектите на планетите в звездната му карта. Човек с две лица, който от позицията на поста си ще чува само своето мнение, а не това на стоящия зад него. Егото му е изявено до нарцисизъм.

Първото ми впечатление при вида на звездната карта на Николов беше, че е човек тръстика, накъдето духне вятъра, натам се превива. След края на астрологичния ми анализ съм категорична, че този човек е по-скоро откъснато глухарче на вятъра. И най-лекият полъх го вее нанякъде. Изключително лесно манипулируем човек, изпълнител на ниско ниво.

Ако стане премиер, кризата на държавата ще се задълбочи каквито и съветници да има, защото в движение променя мнението си и често наизустеното му говорене прикрива невежество и замества или изпреварва мисълта.

Звездната карта разкрива:

Президентът Радев е бил неприятно изненадан, притеснен и стресиран


Ако в края на седмицата бъде гласувано правителство, независимо кой е премиерът ни, сме масовка в следната астрологична картина:

1. При правителство с този мандат грижата за народа и за България не съществува. Има глобални икономически интереси, от една страна и желание за мъст към всички, включително и към наивниците гласували за ИНТ, от друга.

2. Правителството ще работи за личния интерес на съставящите го и за тези, които му дърпат конците. Към всяка критика ще са агресивно отмъстителни дори и към своите хора. Всички ще бъдат потърпевши от репресии. Горко и на България, ако сатанинските шутове я поведат към бъдещето.

От една страна, датата на връчване на мандата на ИТН е носител на стремеж към общуване, към стабилност чрез нови отношения. 
Дотук добре, но за президента Радев датата съвпада с личната му година на подчинение на Съдбата, с месец на негативни емоции и с ден на неподходящи познанства, които дори против волята му го обвързват не само с неподходящи, а и с пагубни за неговото бъдеще на президент хора.

Мандатът беше връчен в 17.05.40 ч и звездната карта в този миг ни разкрива, че президентът е бил неприятно изненадан, притеснен и стресиран, въпреки че отлично се е овладял, от нещо неочаквано при срещата, а то е, че кандидатът за премиер, получил мандата, е различен от предварително договорения. 

Очевидно има промяна в задкулисието и президентът не владее положението безусловно, включително и с манипулирането на изборните машини.

Парадоксът при самовлюбените, но объркани хора от ИТН е, че от една страна не искат да носят отговорността за правителство, най-малкото защото не могат. От друга, тези които дърпат конците на Трифонов, искат правителство, включително БСП и бившите мутри вън, защото политическото им бъдеще не е оптимистично.

Тъй че шоуто ще продължи ва банк, пък който им се поддаде на изнудването ще гласува правителство или ще се уплаши от последиците в последния момент. За партията на шоумена юли е носител на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които се доказаха, а август е на глобална негативна промяна.