Имаме четири ретроградни планети, предстои още три да влязат в ретроградно движение. Това прогнозира пред bTV астрологът Светлана Тилкова- Алена.

"Венера е ретроградна от 23 юли до 4 септември. Меркурий се засича малко с нея като ретрограден, той навлиза в своето ретроградно движение на 23 август и това ще продължи до 15 септември“, обясни астрологът.

По думите на Алена е притеснително за нас в България е, че регистрацията за местните избори ще е точно в ретрограден Меркурий.

"Политическите лидери да мислят, напоследък непрекъснато се случват такива катаклизми. Укази излизат в ретрограден Меркурий, какво ли не става в ретрограден Меркурий. Може да се изчака и аз съм абсолютно сигурна, че политиците могат да чуят нещо полезно", посочи астроложката.

"Венера със своята ретроградност до 4 септември ще помогне на всички, които търсят своята половинка и които кармично при предишни прераждания на са я срещнали. Новото, което Венера ще даде, носи само положителни емоции“, коментира още тя.

Астрологът съветва нова техника да се купува до 23 август и да се въздържаме от покупки до 15 септември, докогато Меркурий е ретрограден.

"Основно правило е, че хороскопът е нашият пътеводител, но ние сами творим съдбата си. Дали ще използваме всичко написано в хороскопа, или не, решаваме ние“, подчерта Алена. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук