Политическият пиар Нидал Алгафари реши да използва сентенцията "Каквото посееш, това ще пожънеш", коментирайки решението за връчване на третия мандат за съставяне на правителство от президента Румен Радев на БСП.

Според експерта има невъзможност за намиране на нужното мнозинство, а Раде просто е успял да посее омраза и разкол между партиите.

Ето какво още казва политическият пиар в профила си в социалната мрежа:

"Приятели,

след трепетно очакване, президентът се реши, служебният кабинет да обслужи президентските избори.

Хората на Слави твърдяха, поне засега, че няма да подкрепят правителство с който и да е мандат в настоящото Народно събрание.

Хората на Иванов пък се клеха че няма да подкрепят правителство с мандат на БСП. БСП от своя страна прецениха, че няма да водят разговори с ГЕРБ и ДПС. Остават засега само хората около Мая, Татяна, Хаджигенов и сие. Иначе казано невъзможност за намиране на нужно мнозинство.

Каквото посееш, такова жънеш! - казва мъдростта българска. Той успя на едната нива да посее разкол между партиите на "промените", на друга нива на къра на политиката пося омраза. На третата която е на стръмен страховит склон, насъска етнически гражданите помежду им.

На четвъртата от висотите на политическия Олимп наруши основния закон, като назначи министър в противоречие с конституцията. Петата нива, за чието плодородие той няма никаква заслуга, я очушка за отрицателно време.

От всичко написано дотук е видно, че той не е добър стопанин.

Ясно е, че от обединител се превърна в разединител. С този повторен жест към БСП се опитва да спаси поне подкрепата на червените симпатизанти за предстоящите му избори, които са доста разколебани заради слуховете че ще създава партия.

Принципът, - Аз съм важен, а след мен потоп - ще го завлече и него."ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!