Васил Терзиев: "Фирмата ни е основана с наши лични спестявания!" Хахах, човекът е спестявал от закуските си. Дават му ДС-арите 5 лева, и той спестява 3 лева. Купува една ябълка, излъсква я, продава я, после купува две ябълки и така.

Това пише в профила си журналистката Калина Андролова. Ето какво още казва тя за кандидата за кмет на столицата от обединението "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

"Човекът е престанал да прави разлика между реалност и фантазна надстройка на изходните факти. Има класически фотогенична визия за политически маркетинг, в най-добрите американски традиции.

Хибридчиците добре са го подбрали, определено се прицелват дългосрочно! Иначе, кандидатурата му от страна точно на ПП/ДБ може да се обясни само от американския социолог Джоузеф Овертон - как да легализираш всяка идея, която изначално изглежда немислима. Псевдоаристокрацията на комунистическата държава от 80-те лансира днес своите синчета. Няма лошо, стига да са умни.

Но нека не ни разказват, че са спестявали, че са гладували и са износвали дрехите на по-големите си братчета и сестричета, и именно така са създали своя бизнес! Помня, че на един, най-главния, се оказа, че му бяха кърпили дори чорапите, докато управляваше десетки години държавата..."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук