Показно убийство в София. Бизнесменът Петър Христов беше застрелян пред офиса си в столичния квартал "Манастирски ливади", за което първо БЛИЦ съобщи. Куршумите попаднали в гърдите на 49-годишния мъж и той умира минути, след като е бил приет във Военномедицинска академия.

„Убийството е показно и безцеремонно. Улицата правораздава и това е най-лошото нещо, което се случва. Имаме повече от 180 неразкрити убийства, което означава, че няма стабилно разследване”, коментира пред Нова телевизия бившият следовател Андрей Цветанов.

Той допълни, че е логично една от версиите за показното убийство на бизнесмена да е отмъщение.

„Трябва да се промени начина на работа на прокуратурата. Нужни са добри специалисти в полицията. Трудно се работи по поръчковите убийства”, каза още Цветанов.

Той коментира и шесторното убийство в Нови Искър.

„Лично аз имам резерви, че тези убийства са свързани с такъв несериозен мотив. Това най-вероятно е поръчково. Не може шест човека да бъдат убити ей така заради някаква предполагаема любов”, на мнение е Андрей Цветанов по повод кървавото деяние в Нови Искър и открития труп на килъра росен Ангелов, за което първо БЛИЦ съобщи.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!