Вчера стана ясно, че нощните заведения в столицата ще затворят за две седмици. В същото време днес отново бяха отчетени много новозаразени с коронавирус.

Разпространените на пандемията у нас започна да придобива наистина притеснителни размери. Заради това медик от столичната УМБАЛ „Св. Анна“ направи разтърсващ коментар за това какво се случва в болниците и как това е свързано с чалготеките.


Д-р Ваньо Шарков

Ето какво написа д-р Ваньо Шарков, който е лекар в УМБАЛ „Св. Анна (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Ще влезем! В един момент, всички ще влезем! Ще влезем в червените сектори” и клиники, там където са пациентите заразени със SARS-Cov-2. 

Някои от нас не са излизали от там, други влязоха и излязоха, а трети влязоха...и никога не излязоха. Изнесоха ги! 

Това обаче се оказа нормално... Нали всичко и винаги опира само до нашата Хипократова клетва! Нашата... Когато ние сме я полагали, други са биели чела в подове и стадиони в името на боговете на чалгата...

Д-р Данаилова към "Отровното трио": Колегите ми загиват, а вие... спечелихте моето презрение!

Ще влезем! Може би всички ще влезем, защото знаем, че така трябва! Ние ще влезем в клиниките; други ще влязат в баровете любими; трети в чалготеките, които душите им свободни никога не са напускали. 

И понеже на нас не ни е за първи път, трябва да знаете-няма начин да се срещнем у Вас, но дано не се срещаме у нас. 

Всеки ден конспиративните теории на всемирната простотия с помощта на администативната глупост убиват смисъла на Хипократовата клетва...

И въпреки всичко, ще влезем! После ще си избирате личен лекар от Топлофикация, ще ви имунизират от Енергото или ще Ви оперират от ВиК! Може би ще Ви диагностицират най-добрите каки от кварталното фото или ще Ви лекуват гъбарите от местния пазар.

Ние ще влезем в Ковид-сектори и клиники, но КОЙ ЩЕ ЗАЕМЕ НАШИТЕ МЕСТА?“.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!