Министърът на правосъдието (служебният, новият) е със същия интелектуален капацитет като министъра на транспорта, който блесна с Вера Су. И двамата министри имат акъл колкото министъра за здравеопазването, който ни трепе като мухи, и неговия зам.-министър, който леко напомня Лев Главинчев, само че без правомощията, написа в профила си във Фейсбук фотографът Виктор Димчев. 

По думите му, всички те приличат на рекламното лице на Адидас за България - свети Бойко Рашков.

"Муцуните на хора, чиито бащи и дядовци имат имена като Тако, Мако, Пеко, Цако, Пецо, Мико и подобните там, се натрапват в общественото пространство в последната година и нещо. Продават ги добре, купуват се добре. Не виждам от какво сте недоволни, след като спряха всичко, което трябваше да се върши. В момента тече ревизия.

Роден съм в края на една такава половинвековна ревизия. Тя свърши с това, че едвам не избихме Пеко-вците, за жалост. В други страни го сториха и нещата се получиха доста по-добре.

Не казвам нищо, сакън, да не помислите, че ви приканвам да спрете да се държите като едни съграждани на 8-ми септември през една 44-та", пише още той.