Продуцентът и фотограф Виктор Димчев, който от самото начало на протестите в София следи числеността им направи сбит преразказ на това какво е потенциалното близко бъдеще и миналото дотук на България. 

БЛИЦ припомня, че в неделния ден Димчев коментира и протестите от изминалите дни с думите „това е подигравка! Ситуацията става куриозна!“.

Ето как сега с пост в личния си фейсбук профил той очерта близкото бъдеще и минало на България( публикуваме думите му без редакторска намеса):

„455 дни протести, от които 69 народни въстания, 5 цикъла избори, пандемия, корумпиран президент, премиер, който трябва да бъде обесен, стотици негови критици, готови да му парламентарничат, десетки нови партии, обещания на кило, открит пазарлък, под масата, над масата, целият народ е гневен.

Ясни правила за едно, ако мъгляво за друго, корупцията е само когато е уловена от дебел, противен, корумпиран политик от статуквото, маскиран като реформатор.

Всичко друго са ходове, някои добри, други не са си платили, трети въобще не участват, затова жените им висят по арестите.

Това сме, в потенциалното близко бъдеще и миналото дотук в сбит преразказ.

Фонът е чалга, разбира се“.