„Определено няма политически по-неадекватни типове от розовите либерали от ДеБъ. Казвам политически, не става дума как гледат екземплярите от палавата дружинка на снимката и защо гледат така. ДеБъ и цялата розова общност защитава циганския катун. Пази го. Брани го. С оглед на опита им в купуването на цигански гласове в Хасково и Монтана, това донякъде е разбираемо. Ще кажете, че си пазят избирателите“, с тези думи евродепутатът Ангел Джамбазки започна последния си пост в личния му фейсбук профил.

БЛИЦ припомня, че вчера представителят на ВМРО изригна заради освирепелият циганин, който сееше люти закани към българите и ги нарече гяури.

Ето какво още пиша Джамбазки (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Но очевидно не става дума само за избори и купуване на цигански гласове. Очевидно става дума за осмислена, за убедена политическа позиция на ДеБъ. В защита на гетото, в защита на циганизацията. Радан Кънев, бивш председател на ПП“ Демократи за силна България“, пламенно защитава „гневните млади роми, които учат в чужбина“ срещу българския расизъм. (!?) Погледнете рецидивистите-дегенерати, които без малко щяха да убият баща на две деца, ей така, без повод, по хулигански подбуди и за забавление и се замислете - кои са расистите в случая? Нападателите или жертвата? Как може жертвата да е расист, а дегенератите да са жертви на расизъм?

Какво ви говори репликата на къневите любимци: “Остави ме да го довърша“? Как ви звучи обяснението на двамата почти убийци :“Сгрешихме, извинявайте, ама ни пуснете“?

Приличат ли ви защитаваните от Кънев на ученолюбиви студенти от Сорбоната? Не особено, нали? По-скоро приличат на афганистански талибани. И тази прилика не е случайна. „Гневните млади роми, които учат в чужбина“, всъщност са напълно неграмотни, при това имат завършен осми клас. (!?) Завършен на хартия осми клас, реално напълно неграмотни двадесетина годишни, които много, ама много трудно сричат на български език.

Това е резултат от тридесет годишната розова политика към гетата. Това е резултат от фалшивата интеграция, при която розовите грантаджии, днес пламенни активисти на ДеБъ и няколко назначени цигански барона пропиляха, похарчиха и откраднаха милиони левове. Цялата соросоидна паплач паразитираше и продължава да паразитира върху всякакви грантове, програми, проекти и прочее инструменти за изсмукване на национални и европейски средства за фалшива интеграция.

За това им е нужно гетото. Затова и ДеБъ, и Кънев и цялата пасмина от кисели, неудовлетворени „интелектуалци“, пазители и говорители на грантовата истина от последния ден пази и брани гетото. Ако гетото бъде разрушено, остават и без препитание и без гласове.

И още нещо. Розовите либерали припознават гетото и защитават откровени престъпници и дегенерати, защото се срамуват от произхода си. Защото мразят националното. Защото мразят и презират българските си корени. За активистите на ДеБъ да си българин е срамно. Българските традиции и обичаи са срамни, стари, ретроградни, миришат им на цървули и чесън. Срам ги е от селския им произход, затова са се вкопчили отчаяно в жълтите павета, сякаш на някого му пука къде са родени и кои са родителите им.

Затова разпознават в гетото, в циганизацията съюзник в битка им срещу националната ни държава. Срещу България. Срещу българските народни традиции, обичаи, ценности. Това е простичката и честна истина.

Чета, че си правили избори, за да си редят листата за изборите за ЕП. Нямат нужда от избори. Тези двамата на снимката са идеални за водаческите им места. Ако се честни пред себе си, трябва да сложат истински "гневни роми, учещи в чужбина" на челните места. Другото би било лицемерие и лъжа, нали така?
 

Но гетото трябва да бъде разрушено. И ще бъде разрушено. Въпреки тях, ако се наложи - заедно с тях“.

Редом с това Джамбазки сподели и част от изказванията на „розовите политици“.