Военнослужещите в България са под специален режим и закрила от държавата и конституцията. Жалко е, че курсантите са запазили самообладание в този инцидент. Това заяви ген. Димитър Шивиков в предаването "Още от деня" по БНТ за случая с нападнатите от ром с брадва курсанти от Националния военен университет.

Ексклузивни СНИМКИ показаха погрома, оставен от подивелия циганин с брадва, нападнал курсанти! 

"Хората по селата се страхуват да излизат нощем по улиците, заради нападенията от цигани. Процентно ромите извършват повече престъпление в сравнение с българите, и в сравнение с другите етнически групи в страната ни", каза още той. Джамбазки изригна след поредното циганско безчинство! Заговори за багери, сопи и каменни кариери 

"Препоръчвам на днешната група, която се събра пред Министерство на отбраната, не да протестират срещу управниците и Каракачанов, а да успокоят ромите по малките населени места", допълни Шивиков. 

Шофьорка джигитка е препречила пътя на курсантите, нападнати от циганина с брадва! 

"Търси се целенасочено скандал. Лицето, което подаде първият сигнал срещу Каракачанов, има снимки, на които позира с турски знамена. Той се е отказал от родината си, а тръгва да се бори за нейната справедливост", разкри генералът. 

Каракачанов с извънредни разкрития за един от циганите, налетели на курсанти с брадва! 

"Ще предпазим българското население, независимо от кой са нападенията", завърши ген. Димитър Шивиков. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!