От няколко дни се забавлявам с политическите заклинания на новата “великолепна тройка” ПП, ДБ и БСП. И искрено съчувствам на избирателите им. Това пише Николай Нанков от ГЕРБ в личния си Facebook профил. 

Публикуваме и останалите му думи без редакторска намеса: 

"Защото зад целия “жълтопаветен” елеганс на лидерите им прозират няколко неща:

1. Знаят, че няма да имат 121 депутати, чудят се как да оправдаят провала си във властта и залагат на “заплахи”, че ГЕРБ ще се върне на бял кон.

2. Знаят, че партньорството им не е естествено. От девет кладенеца вода носят, за да го “опаковат” пред избирателите си. А на всички е ясно, че става дума за “платена любов”.

3. ДБ са бесни на ПП, че не ги взеха в предизборна коалиция. БСП е в паника, че изтича в канала под вещото рулиране на г-жа Лъжа.

А истината е толкова проста - дотук бяхте! Осъзнайте го. Защото доверието на хората се печели с работата по време на мандата. Не с голи заклинания в предизборната кампания. Затова ГЕРБ сме силни и ни избират отново и отново - защото даваме изпълними обещания и вървим по дневния ред на хората. А вие им донесохте само разруха. Опакована като…Промяна. "