Няма да коментирам наивното и патетично словоизлияние на г-н Кирил Петков, въпреки че така пишехме по време на пубертета - 7 за 8 клас. Има една приказка: " Не е луд този, който яде баницата, а този , който му я дава". Това написа в профила си във фейсбук актрисата Милена Живкова. 

"Та, в този смисъл искам да попитам: Президентът Радев, знаел ли е, че към датата 21 април, а и след нея, г-н Петков е все още с двойно гражданство? Президентската администрация, която е съставена от настоящи и бивши ченгета, едва ли е проспала този факт!?", добавя тя. 

"Г-н Рашков, изненадвате ме, вие къде сте били?! И си мисля, че Президента, едва ли е бил подведен, просто и той е нарушил Конституцията на Р. България! Така че и двамата радетели за честност и почтеност трябва да понесат своята отговорност!", добавя тя. 

"А всички партии, които застанахте в подкрепа на Радев????!!!..... И последно, г- Петков, никъде не прочетох думичката- ИЗВИНЯВАЙТЕ.

Значи, смятате че сте бил прав, изживявате се като жертва, въпреки че, много добре знаете, какво сте направили! А другото е много по-лошо - не познавате Конституцията и законите на вашата мила, изстрадала родина - България?!", посочва в заключение тя.