Председателят на бутиковата партия на Костов - Христо Иванов, се отличава с безумен полет на мисълта или поне така излиза от словесните му излияния по отношение на евентуална коалиция.

На 25 септември Иванов твърди, че не изключва коалиция с ГЕРБ, а само няколко часа по-късно твърди, че същата партия е "негоден субект" за коалиране.
В медицината подобно поведение се определя като шизофрения, но ние не бихме си позволили да обследваме съдържанието под мозъчната кора на това същество.

Жалкото в случая е, че подобен експеримент в продължение на 2 години беше правосъден министър и съхраняваше държавния печат на Република България.

Тогава овчедушно приклякаше около скута на Бойко Борисов, когото сега анатемосва по телевизионните студиа. Тогава се подмазваше и пълзеше, а сега хули и обижда, и то един и същ човек.

В този смисъл поведението му не буди никаква изненада. Любопитното е как българските избиратели ще погледнат на пируетите на Христо или просто ще му обърнат гръб отвратени, като на всеки хамелеон.

Ивайло КРАЧУНОВ