Мартин Карбовски се оказа един от многото журналисти, които в момента са ядосани на Лаура Кьовеши.

Главният прокурор на ЕС бе на двудневно посещение у нас, а в общественото пространство бе направен опит да се създаде очакване, че тя ще се отрече от Иван Гешев и ще обяви планове да арестува предишните управляващи, пише Tribune.bg

Чаканият с трепет брифинг обаче не даде чаканите резултати, а Кьовеши обясни, че е в страната ни, за да задейства оперативни задачи.

Така от „месия“ румънката беше нарочена за „безполезна“.

Ето какво написа Карбовски във "Фейсбук":

"Да, бе, ясно че трябва сами да си свършим работата! Но това гостуване на Кьовеши беше като котка в асансьор - нито натисна копче, нито знае къде отива.

Историята с ОЛАФ беше същата.

Общи приказки, няма да коментирам, ще работим в сътрудничество и взаимопомощ. Тия празни приказки се отрониха от устата на Главния европейски прокурор. А тук имаха надежди за вас, госпожо!

Безполезната Европа е пречка пред Българската промяна. Още повече - в Европа са съучастници на българския разпад. Меркел е съучастник на Борисов. Вьорнер е съучастник в краденето на парите на европейските данъкоплатци.

Свинските черва стигат до Брюксел и оттам мирише рибата. Много тъжно и много антиевропейско става. Магнитски е американски закон.
Европейските закони са неми и глухи за чаканата у нас справедловост".