Нечуван скандал разтърси България, или по точно казано политическите върхове. Главни действащи лица се оказаха „Продължаваме промяната“. Бруталната наглост на Кирил Петков и компания надмина всякакви очаквания.

Запис след запис с гласовете на Петков, Асен Василев, Лена Бориславова и за капак гласчето на бившия премиер Николай Денков.

Изтече скандален ЗАПИС на Киро, Лена и Василев за незаконен кеш в торби и „неофициални“ 1,5 млн. от Бобоков

В тях се говори за пари, много пари. Как да напълнят партийната каса с кеш. И то незаконен. Става въпрос за предизборната кампания миналата година, но те явно така процедират. И първолаците знаят, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

Кирил и Асен в запис: Кой ще ни даде пари?

Сега също се задават избори. Тече вихрена кампания. Има ли Кеш Промяната, няма ли? Само те си знаят, ако не изтече пореден запис, за да отвори очите на народа. Още веднъж.

Това ни провокира да ви попитаме в нашата анкета „Какво смятате за скандалните записи на ПП?“

Имаме безспорен победител сред нашите варианти с отговори. Явно за Промяната идва време за промяна, а именно – вън от политиката.

Именно тази опция са избрали 46,34% от гласувалите.

Втората позиция също показва категоричното мнение за Киро и Асен.

„Лъсна им истинското лице“ има цели 27,52%.

Има и такива, които не са изненадани от случващото се и смятат, че такава е играта. Те са дали своя вот за „Просто показаха какво се случва по високите етажи на страната“ (19,28%).

Едва 6,04% вероятно са готови отново да дадат шанс на „Продължаваме промяната“ и са натиснали бутона за „Да не бързаме да ги критикуваме, може да е манипулация“.

0,83% нямат мнение по въпроса. Жалко...

Вече може да гласувате в новата ни анкета ТУК. В нея ви питаме „Трябва ли България да изпраща свои войници в Украйна?“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!