„Има кой да навърже нещата по бруталното убийство. Но ако не им се пречи разбира се. На този етап не бива трябвало толкова много информация да излиза, защото в зависимост от това къде се намира този извършител и той може да гледа. Това може да му даде ръководство за това как да действа и какво да прави по натам”. Това заяви във вчерашното предаване на „Шоуто на Слави” Славчо Велков, заместник-председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства, по повод кървавия убиец от Нови Искър Росен Ангелов.

„Ние и да му кажем да отиде и да се предаде, както е редно, той няма да го направи. Той знае какво го чака. Росен жив няма да остане. Това е сигурно”, категоричен е заместник-председателят на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства.

„За да бъде заловен той трябва да бъде доведен до безпомощно състояние. Росен е въоръжен все пак. Той знае какво го чака”, заяви още експертът Велков.

„Той ще се стреми да се влее в масата. Да влезе в големия град. Имайте предвид, че той вече едва ли изглежда така, както го показаха по снимките”, каза още той.

БЛИЦ припомня, че експертът също така би тревога, че кървавият килър може да направи още много бели, че дори да вземе заложник.

В същото време Славчо Велков направи и нова порция разкрития за оръжието, окървавило Нови Искър и кои са били мишените на бруталния убиеца Росен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!