„Полицайката Любка, помогнала на убиеца с Поршето. Новата Симона Радева, на новия Семерджиев. Изглежда всеки боклук с пари и всеки наркодилър в България си имат по една селянка в МВР за чадър“, така започва пост в личния фейсбук профил на историка и политически анализатор Кристиян Шкварек, който е и председател на Младежкия консервативен клуб.

Ето какво още пише той за ситуацията у нас (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Забелязва се тенденция, която минава през всеки сектор на обществото. Било то МВР или редящите павета на улицата: качеството на хората в страната, колкото и дехуманизиращо да звучи, спада главоломно. 

Скандални СНИМКИ 18+ на полицайката, пазила и кикотила се с убиеца с „Порше“-то

Забелязва се в оценките в учебните заведения, които вече са масово на дъното за всеки випуск. Забелязва се във вкусовете на хората, интересите им, забавленията. Дори просто като ги погледнеш в Тик-Ток. 

Всичко е сведено до дъното на консумеризма: кичозни дрехи, коли и поза е новата водеща култура, един перманентен опит да се живее като в чалга клип. Това е типично за културата на общности в упадък, като например малцинствата и гетата в САЩ: постоянната демонстрация по възможно най-кичозен начин на пари от хората, които ги нямат. 

Демографската катастрофа не е само на цифри и бройки. Тя е и в качеството на "материала", както преди години стана популярен израз. Две павета не могат да се наредят в права линия, защото няма кой да ги нареди. 

Наемният труд е вече от най-ниското дъно на обществения и интелектуален резервоар. Такъв започва да става и този по-нагоре по веригата, като МВР в случая и подбора на подобни долнопробни селянки, призвани не към дълг, а към това да бъдат купувани евтино, за да си направят поредната снимка в Маринелата. 

Фурия: Нова серия скандални СНИМКИ 18+ на полицайката Любка, кикотила се и обарвала убиеца с "Порше"-то

Не се заблуждавайте, че има магическа реформа, която ще докара изведнъж "качествените хора", които да са полицаи или да редят павета. Откъде ще ги вземем тези качествени и съвестни хора за строители или катаджии? Такива просто вече започва да няма, а който има акъл за две стотинки просто работи нещо по-добро. 

Този процес ще продължи и нагоре. След редящите павета и МВР такова ще започне да бъде нивото и във всички други сектори. 

Нищо не е по-важно от обръщане или забавяне на демографските трендове - не само в бройките, но и в качеството на хората в страната. Защото вървим към модела на гетото и това не е преувеличено. Родих се в България, не искам да се пенсионирам в бразилска фавела“.
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук