Вижте сега, това не е сериозно. Едно е да лъжеш като съдран, в стила на мащабните протести на БРП, БКП, РМС или подобните през 40-те, като дорисуваш човешки глави на протести с по 20-30 човека, за да изглежда соцреволюцията като мащабна.

Това написа в профила си продуцентът Виктор Димчев, разкривайки фалшива новина на Борис Бонев за трамвайни релси в София. 

Ето какво написа още той: 

Друго е да ментосваш със снимки от центъра на града, където всеки със средно образование може да види, че лъжеш, отделно всеки трамвай, минал по подобни "истински" релси, би завършил в канавката отсреща.

Отделно преди малко минах оттам и моите смотани очи от абсолютно същата позиция не уловиха никакво такова изкривяване.

Особено чудното в снимката е, че има релси, които изглежда нарочно са отрязани криви, от по половин метър, за да може да прецакаме кметицата и добавим аргументи в полза на ПР в стил чекмеджета, акули и градски хипита, отраснали край жълтите павета по време на ватенките.

Ако не беше смешно, щеше да е срамно.

Слагам бас от хиляда евро, че и волска талига няма да мине по тия релси без да се разпадне.

То бива толкова фотошоп, ама...

 

Стефан Ташев

И ми обяснявате, че този човек ще управлява София? Хайде холан. Не, благодаря казвам на такива некадърници. Фалшивият образ на Бонев е като фалшивият образ на Просто Киро. Една и съща фабрика ги произвежда, с едни и същи дизайнери.

Христо Гаджев

В търсене на кривите релси на Бонев

 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук