Имам една мечта. Да отразявам пресконференция на Станислав Балабанов. Ново лице, нов политик. Станал популярен с това, че "разплакал и вадел от кожата му" ген. Мутафчийски. Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Стефан Ташев.

Онзи ден Балабанов коментира пред микрофона на Нова телевизия, че Мутафчийски ще бъде сменен, защото бил "коремен хирург"  и не разбирал нищо от вируси. Реших да видя компетентността на този нов политик, който току виж станал шеф на медийната комисия. Като гледам вече предложените от ИТН-участник в "Биг брадър" и други.

Никъде не успях да намеря биография на новата звезда Балабанов. Намерих само това: "Още от малък мечтае да е в "Шоуто на Слави". 

Доскоро Станислав Балабанов е момче за всичко в екипа на Слави Трифонов. Нещо като Ванката, но в креатива. Дълго време стои в сянката на популярните сценаристи на шоуто, работи зад кадър.

Появите му на екрана се броят на пръстите на едната ръка.  Готин пич от Пловдив. Станислав Балабанов е умно момче с добро образование. Докато учи, помага на баща си в семейния бизнес. Семейството има заведение на Автогара "Юг" в града на тепетата.

В Пловдив по-популярен е бащата на репортера - Светлозар Балабанов. Бащата, бивш футболист, работи в системата на "Агробизнесбанк", където се грижи за сигурността на боса Христо Александров.

Станислав обаче има по-големи амбиции и не иска да остане търговец като баща си. След като завършва университет (къде и какво е учил не се казва) започва работа в "Шоуто на Слави”. В началото е стажант, после получава предложение за постоянен договор.

Става част от отдела „Специални проекти”, който отговаря за осигуряването на световни звезди за участие в шоуто. Това е напълно достатъчно за депутатска кариера. Ако съм пропуснал нещо от славната биография на бъдещия  шеф на медийната комисия, моля да бъде извинен. Ще си посипя главата с пепел.   

Имам една мечта. Да отразявам пресконференция на Станислав Балабанов. Ново лице, нов политик. Станал популярен с това,...

Публикувахте от Stefan Tashev в Неделя, 18 април 2021 г.