СКАНДАЛ
• Нарочена за уволнение заради Лила Георгиева колежка й скроила еротичния компромат
• “Голата Маха” е щерка на актьора Ангел Георгиев, наричан в артгилдията Ачо Ченгето

Еротичен компромат взриви Външно министерство миналата седмица, след като 28-годишната Лила Георгиева - референт за Гърция и Кипър в Дирекция “Двустранни консулски отношения и консулска защита”, публикува свои секси снимки в личната си интернет-страница.
“ШОУ” откри, че пищната брюнетка, която се оказа дъщеря на не по-малко скандалния актьор Ангел Георгиев, набеден от колегите си за ДС-доносник, е пуснала обява и “подканваща” снимка и в известен сайт за “неангажиращи запознанства”!!!

В sladur.com – едно от най-популярните местенца в нета за намиране на “партньори за еднократна употреба”, предизвикателната Лила си е направила любопитен профил. В него, след като е изредила ТТ-данните си, служителката на Външно е упоменала, че иска “любовта на човека, който обичам”. До понеделник цели 11 896 мераклии са разгледали обявата на Ачовата щерка, показа проверка на “ШОУ”.
Сочната Лила, която за отрицателно време прави главоломна кариера от посланическа секретарка до министерски служител, влезе в полезрението на медиите миналата седмица, когато на бял свят лъсна личният й интернет-сайт. В него освен умопомрачителни умозаключения за същността на дипломацията палавата дама е публикувала и свои откровено еротични снимки.
Минималното наказание, което Лила Георгиева ще отнесе заради гръмналия скандал, е минимум шест месеца без растеж в кариерата, коментират хора от Външно. Други пък са на мнение, че бившата секретарка на посланика ни в Португалия Альоша Неделчев трябва незабавно да бъде уволнена от министерството заради уронването на престижа му.
Самата Лила обаче твърди, че не намира за неестетични, а още по-малко за порнографски снимките, правени й от фотографка на свободна практика. Фотосите, които въпросната майсторка на обектива е щракала за „Плейбой” и за други еротични издания, действително са много по-хард в сравнение с перушинестите и тюлени изпълнения на скандалната брюнетка.
Бащата на младата дипломатка – актьорът Ангел Георгиев (Ачо), също заяви, че намира снимките за напълно нормални и съжалява само, че щерка му ги е публикувала в собствения си сайт, с което ги е направила достъпни за стотици хора. Актьорът, който беше набеден преди време от колегите си Славчо Пеев, Пепа Николова и Христо Гърбов, че е доносничил на бившата ДС, застана зад Лила си и обясни, че даже е бил в съседната стая, когато са правени снимките. Пред едно издание пък беше казано, че той бил в стаята, докато дъщеря му стояла разчепатена в облаци от червен тюл. Кален от доносническата одисея, в която още през 1990 година беше забъркано името му, Ачо директно премина към настъпление и обяви, че това било интрига, целяща да съсипе семейството му.
От няколко дни насам сайтът на Лила Георгиева е блокиран, но тези и други снимки на експертката могат да бъдат открити в блога на фотографката, където в арт-секцията могат да се видят анатомични подробности от женски полови органи и други голотии.
Лила Георгиева е била мъмрена във Външно не само заради фотосите, а и заради публикуваното в сайта й определение за дипломатите: “ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п***а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне”. Шефовете на Лила, която е завършила ^Политология^ в Софийския университет ^Св. Климент Охридски^, както и магистратура по политология и международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон, не приели добре както фотосите с прелестите й, така и информацията, че си търси под дърво и камък мъж в разни сайтове за запознанства.
Според слуховете във Външно пък целият скандал с щерката на Ачо Ченгето бил провокиран от нейна колежка, която била нарочена за уволнение от уважаваната институция. Според мълвата именно Лила е щяла да заеме мястото й, което след скандала вече няма шанс да се случи. Злобарката ликувала, че е прецакала младата си съперничка, като пробутала информацията за нея на пресата.
Столичен вестник пък пусна бомбата, че оправната дипломатка имала връзка със семеен попизпълнител. Според други източници пък Лила се гаджосвала с много по-млад от нея “добре облечен бизнесмен”, по когото била много запалена, но връзката им се е оказала краткотрайна и това я е провокирало да си напуска профили в сайтове за запознанства.

Ралица ХАДЖИСОТИРОВА

ДОСИЕ
• В началото на 90-е години се разчу, че издателят на вестник ^Стоич гол^ Стефан Николаев изнасилил глухонямата поетеса Р.К. от Пловдив. “Стефан ме убеди, че имам поетичен талант, който трябвало да развивам. Казваше ми, че съм уникален случай в литературата - глухоням човек, който пише! Предричаше ми бляскаво бъдеще и големи награди. Веднъж ми каза, че трябва да отидем в офиса, за да работим върху книгата. Но когато отидохме, вместо да говорим за стиховете ми, Стефан започна да ми опипва гърдите и да ми говори, че съм много красива. Аз не исках да си лягам с него, дърпах се, но той ставаше все по-нападателен. Имах чувството, че ако не се съглася, той ще ме пребие, защото беше в особено настроение. В офиса имаше още един човек, с който Стефан говореше нещо, а той ни снимаше, докато се събличахме и докато правехме любов. Умрях от срам!”, разказва пострадалата.
• В края на 2001 г. българското общество беше разтресено от “откровенията” на бившата фолкпевица Румяна Димчева. Тя разкри, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на легендарния футболист Наско Сираков. Дамата довери в предаването на Миглена Ангелова ^Искрено и лично^, че през лятото на 2001 г. го е посетила в офиса му на стадион “Георги Аспарухов” в София. Димчева твърди, че още с влизането й Сираков заключил вратата. После си “изкарал фалоса, хванал й ръката и заедно с нея започнал да я движи…”
Според футболната звезда обаче въпросната Руми е нагла лъжкиня, която преследвала спортните босове и ги крънкала да дават пари на фондацията й.
• “Изнасилването на века” бе наречен процесът срещу внука на Тато - Тодор Славков. Веднага след 10 ноември софиянката Мила Гешева го обвини, че се е гаврил с нея сексуално в компанията на Жолт Хайду - син на унгарски дипломат у нас, и Орлин Ножаров. Делото се точи над две петилетки. Обвиняемият Хайду така и не бе доведен от Унгария, а пък Ножаров се покри в Канада. Опра пешкира главно Малък Тошко, който година и нещо търка наровете в затвора.
• Млада репортерка забърка в сексскандал директора на радио Варна Стоян Чешмеджиев, номиниран преди време от Ахмед Доган за шеф на БНР.
• Преди 5 години бившият син депутат Александър Йорданов поиска шефът на Националния исторически музей (НИМ) Божидар Димитров да бъде уволнен заради интервю. Йорданов цитира следната извадка от изповедта: “Правех го по 6 пъти на вечер, всеки път по 3 минути. До 25-ата си година, преди да дойда да следвам в София, с българка не бях лягал. Харесвам и двупосочната орална любов, когато жената е добре измита”, признава маститият историк.
• След поредица от гейавантюри, сочно описани в гръцката преса, бе отзован и посланикът ни в Атина - професорът по старогръцка литература и култура Богдан Богданов.
• През 2004 г. кореспондентът на ^Дарик радио^ в Пазарджик Цветана Тончева съобщава, че кметът на града Иван Евстатиев е поръчвал непълнолетни проститутки при посещение на руска делегация в града. Дни преди този скандал в Пазарджик стана ясно, че червеният общински съветник Тони Баждаров си набирал невръстни бройки за секс чрез Интернет.