Шефът на демографския институт проф. Петър Иванов, който преди време съобщи скръбната вест, че на Петровден в 14 часа 07 минути 03 секунди България изпадна в клинична смърт, направи още лоши пророчества. Преди време той обяви, че освен това страната ни е и шампион по смъртност в света, последна по раждаемост. Защо се стигна до тези печални факти, какви са тенденциите за следващите години и как е в другите страни. По тези въпроси отговор даде един от най-големите специалисти по демография у нас академик Петър Иванов.


Сега обаче академикът направи нова порция смразяваща кръвта прогноза. Той заяви, че трябва да се готвим за големия кючек, а България се дебългаризира. 

Цялата си позиция той написа в личния си фейсбук профил, която публикуваме без редакторска намеса:

БЪЛГАРИЯ СЕ ДЕБЪЛГАРИЗИРА. 
СТАВАМЕ ЕЯЛЕТ С 4 САНДЖАКА НА ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ

Еялѐтът (на турски: eyalet) е най-голямата административно-териториална единица в Турската империя, начело на която стои бейлербей, който е на пряко подчинение на Анкара.
Еялетите са делят на санджаци, които се управляват от бейове, подчинени на бейлербея.

Българските земи по хипотезата попадат в Румелийския еялет, чийто център е София. Там ще се построи и най-голямата джамия на Балканите. София е седалище на бейлербея.

В Румелийския еялет влизат 4 санджака: Софийски, Кърджалийски, Делиормански (Търговище) и Плевненски.

Първите стъпки за осъществяването на проекта са: 
- изкупуването на земите, горите, магистралите, летищата, пристанищата, енергетиката (ТЕЦ, ВЕЦ и др.), инфраструктурата, болниците, туристическите обекти и др.;
- сриване на индустрията и изкупуване на предприятия; 
- сриване на селското стопанство;
- ликвидирането на българското национално самосъзнание и национална памет (задача на МОН);
- ликвидиране на науката и българското образование във всички негови степени;
- ликвидиране на българската национална култура, фолклор, традиции и др.(овладяване на МК, министър академик Веждю);
- обтягане и скъсване на отношенията с православна Русия, Сърбия, Гърция и др.;
- циганизиране на населението;
- ислямизиране на населението;
- турцизиране на социалната среда;
- осигуряване на достатъчно джамии във всяко селище, на достатъчно медресета, ислямски училища, колежи и университети задача на гербаджийските кметове);
- демографска катастрофа и унищожаване чрез отрицателен прираст и емиграция на българския етнос и заменянето му с ислямизирани и турцизирани съобщества.

След няколко десетилетия българите, по прогнозите на Демографския институт, на Евростат, на ЦРУ, на ООН и др., стават екзотично малцинство за сметка на ислямизирани цигани, турци-мохамедани и имигранти от Ислямския изток.

Сега етническите българи намаляват всеки час с 13 души, а циганите всеки час се увеличават с 4 души. Общо населението намалява с 220 души всеки ден, или 9 души на час (-9=-13+4).

България се дебългаризира и съвсем скоро, както показват тенденциите във всички сфери на живота, от здравеопазването и туризма до пътната инфраструктура и въздушния транспорт, ставаме Румелийски еялет на Турция.

Учете турски език, братя, четете Корана, яжте дюнери и баклава, възхищавайте се на агент Сава, купете си ибрици и се гответе за... Големия Кючек!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!