Хелоу, хелоу! Това съм аз – Лудото ви майче. Днес съм на гости на двете блондинки Преси и Гери, за да разкажа, че в моя делник на отчаяна съпруга, робинята Изаура и майка Тереза все още има място и за амплоато на парти анимъл.
 

Мацнах малко блондорче тия дни на изтощената косица, сложих си най-хубавата рокля (от преди времената, в които за читава се приема всяка дреха, върху която няма следи от детски пюрета и цветни маркери) и с походка на котка се впуснах в нощния живот на столицата.Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Резултатът беше неочакван дори и за мен ...

- Охххххх, главата ми ме боли ужасно – простенвам аз, докато се надигам от леглото след дива нощ с момичетата навън. И забелязвам две неща.

Първо – върху челото ми има огромна цицина с неясен произход, но твърде отчетлива болка. И второ – милото ме гледа с грозен и обвиняващ поглед.

Предишната вечер започва да се появява в кънтящата ми глава като проблясващи кадри от филм на ужасите.

Помня, че нощта започна кротко, почти пенсионерски в един малък бар на „Шишман“. Помня малката водка, която усмихнат младеж ми донесе.

Помня и искрящия поглед на Верчето, с който тя ми намигна съзаклятнически: „Да поръчаме една табла шотове?“. Помня първият малък абсент... И после мъгла. Почти по Смирненски.

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената е…

- Ти ли ме би? - решавам да вкарам в мъглата от спомени милото. Той изглежда много крив:

- Не. Но трябваше. Снощи се прибра почти на четири крака.

И докато аз кротко си цъках на плейстейшъна, ти се появи в хола, съдра си чорпогащника, развя го като Самарското знаме, хвърли го на пода, скочи върху мен с викове: „Искам те, направи ми близнаци“ и заспа. Едва те прехвърлих на леглото...

Замислям се. В главата ми изскача тъжен спомен от едно гадже – комунист и сомнамбул, с когото изкарах кратка, но доста тъпа секс вечер.

След като заспахме, въпросният изведнъж скочи в леглото с викове: „Ставай, четата те чака в гората. Грабвай пушките и бягай при воеводите“ и след това блажено заспа.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Аз пък изкарах остатъка от нощта, пушейки в двора на къщата с надежда до сутринта имагинерната чета на кофти любовника да не ме намери и заколи...

Явно и аз съм почнала да давам на заето.

Решавам да чуя Верчето – моята Вяра, Надежда и Любов, че и майка им София взети заедно. Тя най-вероятно има по-пълни спомени за вечерта.

- Ти ли ме би? - отправям директно въпроса, щом чувам сънения глас на Верчето в слушалката. Тя мигновено се трансформира от спяща лъвица в хищник.

- Верно ли ме питаш това? Мен? Която вчера съм те наглеждала като бебе, докато ти ходеше напред назад боса по улицата.

Не знам защо, но си решила, че е много умно да звъннеш на всички бивши и несбъднати любови, за да им обясниш колко много са загубили от това, че са изтървали парче като теб.

Имаше един много мил момент, в който всеки един от разговорите ти завършваше с „Ти нямаш топки, ти нямаш гръбнак, бе“...

- Верче, ти верно ли ме остави да се излагам така? - просъсках аз, трудно подтискай справедливия гняв към уж вярната ми приятелка.

- А, не. Аз оправях сметката в бара, когато дойдоха другите момичета и те ме информираха какви ги вършиш на тротоара. Затова платих набързо и те метнах в първото такси до у вас. От там насетне не знам какво се е случвало.

Затворих телефона и се замислих. Явно съм изкарала най-яката нощ в последните десет години, от както съм майка. Пила съм, говорила съм с мъже, била съм боса на асфалта – като една истинска Роси Кирилова.

А нямам кьорав спомен от това. В този момент получавам SMS от друг от компанията, с която бяхме във фаталната вечер.

„Какви хора сте, бееее? Това ли ви е на вас излизането по барове. То не беше френска мастичка (разбирайте – абсент), ама на края като докараха и шотове водка с аналгин, направо ми го зачукахте!!!“.

Звъня обратно на Верчето. След мъчително събиране на остатъци от спомени, установяваме, че сме изпили абсента в бара и за по-класно сме минали на шотове „водка с йегер“. Разкош!

Сега стоя и събирам сили, защото семейството очаква да се хвана в ръце и да изкарам чудесния люляков ден с тях в парка.

Сред други клетници, чиито отрочета врещят: „Мамо, мамо, искам вода“ и „Нааках се“ от близкия пясъчник.

Дали да не звънна на Верчето да дойде да ми прави компания в реанимирането? Хващам телефона. Фак! Ако наситина съм звъннала на всичките си бивши и неуспешни любови каква сметка ще платя този месец?!?

Източник: в. Монитор