Уфолозите често съобщават за наблюденията си на неидентифицирани летящи обекти в близост до Слънцето, но този път случаят е малко по-различен.

Известният уфолог Скот Уоринг е открил НЛО, което буквално се плъзга по повърхността на Слънцето, съобщават световните издания.

Според изследователя, обект с форма на триъгълник се плъзга по повърхността на Слънцето повече от година. Той казва това, позовавайки се на диаграма на Helioviewer. Уоринг смята, че обектът е огромен - с размерите на Луната.

Уфологът съобщава, че се е свързал с учени от NASA чрез акаунта си в Twitter с надеждата да получи обяснение на явлението, но не е получил отговор от тях.

Каквото и да е то обаче, НЛО е с триъгълна форма и кръстосва там от години, което се потвърждава от кадрите от четири камери на NASA (т.е. не става дума за дефект в някоя от камерите).

Обектът е черен, което означава, че не е горещ и поддържа понижена температура, дори когато се плъзга по слънцето.

И, което е най-интересно, периодично се връща в първоначалното си положение, докато е в зрителното поле на Земята.

Позовавайки се на тези наблюдения, Скот Уоринг ги нарича неоспоримо доказателство за наличието на извънземни цивилизации в Слънчевата система, които провеждат наблдение на Земята.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук