Частен съдебен изпълнител пусна на търг къща с парцел във Видинско само за 4 бона, пише BulNews. Уловката е, че става въпрос за селото, на което се носи слава, че е най-страшното в Северозапада, а и изобщо у нас.

В село Шишенци живеят приблизително 120 души, по-голямата част от които са синеоки. Този факт обаче изобщо не е най-интересният, свързан с това място.

Жителите са повече от сигурни, че в селото им има самодиви. През последните години петима мъже изчезнали безследно, а други двама се завърнали, но с напълно изтрити спомени.

Много от местните заявяват, че са виждали красиви девойки в бели дрехи да танцуват по поляните край селото.

Никой няма смелостта да излезе вечер след като се стъмни. Почти всички залостват своите врати, защото се чуват странни звуци.

Легендата гласи, че ехтящите гласове са на жени, деца и мъже, които били жестоко убити. Преди много, много време сватбари се запътили от съседното село, за да дават булка в Шишенци. Момичето обаче било желано от друг, който я искал за себе си.

По пътя към селото на сватбарите им била устроена засада и всички били избити. От този ден нататък те бродят в околността – като призраци.

Който не се плаши от подобни приказки или иска да провери достоверността им, може да се възползва от предложението на ЧСИ Виолета Томова.

Тя е обявила на търг къща с площ 65 кв.м. и 700 кв.м. двор. Самата постройка напълно се вписва в духа на селото. Обявената цена за нея е 4 400 лева. 

Съдебният изпълнител очаква оферти от смелчаги до 23 юни, а търгът ще се проведе на следващия ден.