Помощничките, които са се занимавали с възпитанието на децата на холивудската звездна двойка пред развод - Анджелина Джоли и Брад Пит, разказаха пред "Дейли Мейл" за непоносимото поведение на подрастващите. Американската кинодива е заявила, че нейният съпруг се справя лошо с родителските задължения. Многодетната майка иска сама да се занимава с 15-годишния Мадокс, 12-годишния Пакс, 11-годишната Захара, 10-годишната Шейло и 8-годишните близнаци Нокс и Вивиен.
В западните информационни издания обаче се появиха информации, че всъщност Брад Пит не е лош баща, а самите деца на известните актьори абсолютно не се поддават на възпитание. Според думите на обкръжението на звездните родители, техните наследници окончателно са излезли от контрол и имат множество психологически проблеми.

Както разказаха в интервю за "Дейли Мейл" бившите възпитатели, които са работили в семейството на Джоли и Пит, децата растат практически без контрол. Ситуацията се е усложнила, когато Джоли е съкратила броя на бавачките. Сега за децата, които често се бият помежду си, следят не шест, а двама души.  

Според думите на помощничките, по-големите момчета Пакс и Мадокс постоянно си разменят удари. А освен това се опитват да пробват неща, които категорично са им забранени. Както разказва една от бавачките, когато Мадокс е бил на девет години, е взел бутилка вино от родителите си и се е напил.

Момичетата Шайло и Захара не отстъпват от братята си в действията си, те също обичат да разрешават с юмруци споровете си. Освен това, когато Шайло е била на девет години, тя е заявила на родителите си, че не се счита за момиче и когато порасне ще си направи операция за смяна на пола. Наследницата на Джоли и Пит отказва да отговаря на името си и изисква да я наричат Джон.

Превод и редакция: БЛИЦ