Форумът на БЛИЦ прегря в студа от емоционални коментари и впечатления на читатели за обтегнатата мразовито-снежна обстановка в страната, както и за прогнозите на синоптиците, които през тези дни безспорно са най-слушаните, гледани и четени лица по електронните и печатните медии.

Някои от читателите се ядосват, че синоптиците твърде рано са започнали да нагнетяват очаквания за апокалипсис с предвижданият си за много сняг, студ, поледици и преспи на Богоявление и в следващите дни.

Други пък направо са бесни на някои тв четци на синоптични новини като Емо Чолаков от bTV, който според някои читатели неглижирал проблема с лютата зима.

Ето част от коментарите:    
 
 


ко стана с 06 Януари 2017, 20:26 
глобалното затопляна?нещо за парникови газове,крушки с жичка ?
 
Айде Блитц 06 Януари 2017, 20:16
Всичко си зависи от глобалното затопляне.През август като ревнат ония от Брюксел какво глобално затопляне ни чака щем нещем ще дадем кинти и за него.
 
 до do ИСТИНАТА 06 Януари 2017, 20:57
Какви "зверски студове" и "ледени ветрове" те гонят бе?!? Времето навън си е обикновена, истинска зима - 10 см сняг, виелица... В една нормална държава като Русия това би минало за изключително меко за сеона време. И нито транспорта им спира, нито бедствени положения обявяват. 

ЖЕКО 05 Януари 2017, 16:03
Зима еиии.Какво да чакаме освен студ ие сняг.Уидисахте на акъла на ония със селфитата и сега ще си скъсате гърлата да ревете заеудно с него какво ни чака.Ски какво вие дане искате на плаж да ходим януари..