"Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена." Това разкри пред "България Днес" Дейна Бианкалана, бившата съпруга на победителя от предния сезон на "ВИП брадър" 2015. Красивата брюнетка с италиански корени има завиден бизнес зад Океана. Тя е шеф на филиал на "Фолксфаген" и е от богата италианска фамилия.
Джино и Дейна се запознават в дискотекa. Той още се казва Георги, но впоследствие сменя името си на Джино. Тя е на 19 години и се влюбва бързо в любителя на високите скорости и заклет кавалер. Съгласява се да се оженят, въпреки че баща й - лют сицилианец, е против връзката им. Двамата са заедно цели 11 години. Не след дълго опасенията на таткото на Дейна се оказват основателни. Това разказа самата Дейна, която прекара 2 седмици в България, като разкри и че новата й любов също е българин.

"Джино така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално", подиграва се на бившия си Дейна.


Дейна Бианкалана

Дейна разкрива и че Джино за малко да я скара с баща й, след като злоупотребил с доверието на фамилията. Купил си скъпа кола на лизинг на името на татко й, след което спрял да плаща вноските. Наложило се татко Бианкалана да ходи да прибира возилото, за да не е капо.

Историята за Джино Бианкалана от устата на бившата му съпруга тотално се различава от имиджа, който той си създаде у нас. На влизане в предишния сезон на „ВИП брадър“ Джино бе описан като заможен милионерски наследник, който е имал пламенна любов с чалга певицата Джена.

Малко след риалити формата стана ясно, че певицата отдавна му е била шута и го е заменила с по-богат мъж, за когото се омъжи.

Така Джино останал с пръст в уста и сега се опитва да се върне при бившата си Дейна. Красавицата обаче отказва да го приеме в обятията си. "Не само че не искам да го виждам, но и му давам още пари, за да спре да ми звъни и да ме търси. Не спира да ми досажда. Не искам от него нито лев. Влюбена съм в друг, и то българин", обяви ексклузивно брюнетката.

Докато Дейна се развява у нас по минижуп и в нова компания, Джино все още е на легло след зверска катастрофа с мотора си. Той бе пометен от американка, която в момента съди за половин милион долара. Тежкото му състояние обаче не разтопило сърцето нито на Дейна, нито на по-големия му брат Боби, който отдавна не иска да разговаря с него. Явно самотата и злощастните събития в живота му са го накарали да осъзнае, че Дейна е жената, която винаги е била лоялна и търпелива към него, но вече е късно. "Вече няма и помен от нахакания младеж с татуировките и екстравагантните прически, който събираше погледите в Чикаго преди време", допълва с носталгия по бившия Дейна.


         Спецпрограма за чалгарки

Джино имал специална програма за всички чалгарки, които идвали на концерти в Чикаго. Посрещал ги с бяла лимузина още на летището, а в колата ги черпел с висококачествено и скъпо френско шампанско. Обсипвал певиците задължително с няколко дузини червени рози. След това ги водел в ресторанта на хотела "Даунтаун"- най-тузарското място във ветровития град. Следвал гастрол по луксозни барове на върха на небостъргачите, откъдето се вижда като на длан целият мегаполис и невероятната гледка към езерото Мичиган и крайбрежния булевард. В луксозните локали Джино поръчвал на корем ордьоври и гурме и не си тръгвал, преди сметката да набъбне до 2000 долара. След това, пред ошашавените очи на родните чалгаджийки, повечето идващи от дълбоката провинция, Джино плащал вечерята. А чалгаджийките му приставали без скрупули, зашеметени от шампанското и богатствата на младока.