Стари познайници на полицията, са арестувани за зверския побой в поморийското село Бата. 
Шефът на колекторската фирма „КСИ 2014“ Константин Иванов и двамата  му помагачи – Стамат и Николай са задържани заради зверствата, които са причинили на 32-годишния Асен от поморийското село Бата. Мъжът имал неблагоразумието да забави дълга си към фирма за бързи кредити, съобщава "Флагман".Това е Константин - главатарят на бандата, пребиваща за 30 лева

Преди няколко месеца той изтеглил 450 лв., но заради студеното време и липсата на постоянна работа, нямал възможност да внесе месечната си вноска от 30 лв. Дългът му бил предаден на фирмата за събиране на вземания „КСИ-2014“ ЕООД, а мутрите буквално го разкатават заради мижавата сума.


Николай живее в Несебър, често има проблеми с полицията

Константин е с постоянен адрес по лична карта в Търговище, но живее в Несебър. Той е бивш служител на фирма за бързи кредити, впоследствие е вписан за собственик на колекторската „КСИ 2014“ ЕООД. Според запознати с разследването Константин е подставено лице, използвано за параван и заобикаляне на закона. 


Стамат е бургазлия, добре познат е на органите на реда

Другият арестуван Стамат е от Бургас, добре познат е на органите на реда. Николай също живее в Несебър и подвизите му са добре известни в няколко РУП-а в страната.

По неофициална информация на граждански договор в "КСИ 2014" ЕООД е Николай Пенев-Пойзъна - един от знаковите членове на Бандата на Рижите. Преди да влезе в затвора към тази фирма е бил нает и Дамян Кършовски-Дамбея.