Тази сутрин, малко след 9 часа, в КАТ Бургас е пристигнала съпругата му Антигона. Тя е била придружавана от двама охранители. Антигона слязла от луксозния „Мерцедес“ AMG S 63 и буквално събрала погледите на десетките бургазлии и полицейски служители, които в този момент са чакали в КАТ, съобщава Флагман.бг като се позовава на очевидци.
Униформените изпаднали в ступор от гледката. Уникалният Мерцедес бил с 5,5-литров турбодвигател, със специално изработен салон, в който може да се гарантира спокойствието и сигурността на Митьо Очите. Единствено шофьорската седалка била стандартна, всичко друго било изработено по поръчка.

Антигона чинно преминала през всички гишета, следвана от един от гардовете, а другият от тях си чакал реда, за да отиде на канала в КАТ.

Колата е регистрирана с бургаски номер и със сигурност оттук нататък ще събира погледите навсякъде където мине. По изрично настояване на Димитър Желзяков Мерцедесът започва с три шестици. Символика е видима – това е числото на дявола. А 666... е предизвикателство към всички негови врагове, коментират свидетели на днешната гледка в КАТ Бургас.

Трите шестици привличат всичките сили на злото да се концентрират към този автомобил. Оттук нататък той се асоциира с Дявола и иска всички да знаят, че в този автомобил се вози Дявола, коментираха нумеролози.По неофициална информация цената на автомобила, без екстрите е 250 хил.лева. С допълнителното оборудване сумата скача значително.