Само преди 5 години френският модел Тилан Блондо си спечели титлата най-красиво момиче в света. Но момиченцето порасна и се разхубави още повече. Оказва се, че навремето Vogue е трябвало да се бори с адвокат за правото да разпространява снимките на детето. За никой не е тайна, че използването на деца като модели е доста сериозна вещ.
На тази малка красавица още от пеленаче ѝ е било писано да се къпе в лъчите на славата, ако не своята, то поне на тази на родителите си. 

Татко ѝ е футболистът Патрик Блондо, а мама е актрисата и телевизионна водеща Вероника Лубри.

На момичето ѝ провървяло с гените. И двамата ѝ родители са красавци.  


 

Затова въобще не е учудващо, че момиченцето пораснало толкова очарователо.  

Без да губим повече време, ето така изглежда детет, което преди 5 години бе назовано от медиите за най-красивото в света.  


Тилан Блондо била заведена в модната агенция съвсем малка. Тя била само на 4 годинки, но вече разхождала дрешките на Жан-Пол Готие.  През 2011 година, когато момичето заснело доста откровенна фотосеия за Vogue, избухна скандал. Всички искаха да знаят отговора: може ли дете да се показва по този начин?  Така майката на Тилан обясни нещата: "Единственото, което ме удиви по време на сесията, бе това, че Тилан носеше колие на стойност 3 милиона евро. Повярвайте ми, животът ѝ е прекрасен. Всичко, което се вижда на снимките, е добре измислен образ, съузадден от специалистите за няколко снимки. Тя не живее така в реалния живот". 


Тилан признава: "Обожавам своята работа. Безумно ми харесва да се срещан с нови стилисти, гримьори, да обличан нови дрехи" 

През октовмри 2016 година Тилан участва в Седмицата на модата в Париж. Тя трябваше дори да си сътрудничи с дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, Лили-Роуз Деп.  


На 5 април 2017 года Тилан Блондо навърши 16 години. Гледайки на снимките ѝ, никога няма да кажеп, че е на толкова години.  


Източник: Instagram — Thylane Blondeau

Превод и редакция: БЛИЦ