След като президентът Румен Радев в влезе в длъжност първата – Гинка Кесякова, и втората му жена – Деси Радева се превърнаха в най-обсъжданите дами.

Гинка е майката на двете деца на генерала, с когото са били семейство до 2014 година. След развода банкерката е решила да помисли повече за себе си и отделя свободното си време за срещи с приятелите си.


Компанията, с която Кесякова обича да се забавлява, изглежда доста голяма, съдейки по снимките.

Всички дами от свитата й са самостоятелни и реализирани жени, а сред най-близките на Гинка е известна гримьорка, пише "Галерия".

Често обикалят реномирани ресторанти с изискана кухня и обслужване на ниво. Едно от любимите нощни заведения на първата жена на Радев е заведението на Кремена Халваджиян. Компанията обича да посещава и софийските пиано барове, където звучат главно рок и поп хитове.

Стайлингът на Гинка винаги е перфектно съобразен и по него си личи проявата й на вкус. Бившата съпруга на президента не си пада по екзотичните дестинации и за отмаряне през лятото предпочита родното Черноморие. Почива си в затворен жилищен комплекс в Лозенец..