В първия ден на новата 2021 г. някогашната участничка в риалити предаването "Фермата" и носителка на титлата "Мисис Баба" Доника Василева изненада своите приятели във Фейсбук с дълъг пост, в който изобличи съпруга си Стойно Чачов - бивш кмет на Стрелча, в системни изневери.

Блондинката писа, че в продължение на 4 г. е живяла в заблуда и е била използвана за параван, за да може партньорът ѝ да гради имидж на нормален семеен мъж, докато през цялото време, в което са били заедно, той всъщност е имал паралелни връзки. Поради тези причини тя обяви, че е възнамерява да се разведе с него.
 Дони Чачова показа унизяваща кореспонденция на неверния си съпруг с любовницата. Въпреки че се опита да заличи името на жената от изображенията, показващи кореспонденцията между двамата, и предостави единствено нейните инициали, на една от снимките то прозира под задрасканата от Василева част. По този начин стана ясна самоличността на любовницата на доскорошния глава на града, разположен в Централна България.

Тя се казва Неделка Фингарова или Нели - както я наричат накратко приятелите ѝ, информира life.dir.bg. Предвид позицията, която доскоро Чачов заемаше, едва ли за някого би било изненада, че брюнетката, която от години е омъжена, всъщност е заместник-кмет на Стрелча. Очевидно работата и ангажиментите покрай нея са сближили Стойно и Нели, като професионалните им отношенията им са прераснали в нещо повече.
 Интересен факт е, че Стайно Чачов я назначава за заместник-кмет. А след като самият той е отстранен от поста на кмет, взема нейното място. 

Кметските правомощия на Чачов бяха предсрочно прекратени от общинската избирателна комисия заради притежание на фирма, която не е заличил в законния срок.