Пълен обрат по случая с изхвърленото от двама братя чужденци тяло. Оказва се, че мъжът не е убит, а е умрял то свърхдоза кокаин или хранително натравяне. Това съобщава в. "24 часа", позовавайки се на криминалисти.
Припомняме, че трупът 26-­годишният израелец Елиад Фара бе изхвърлен от двама мъже, за който по-късно стана ясно, че са братя. Снощи малко преди 19 часа те били забелязани от двама горски да изхвърлят тялото на израелски гражданин. Веднага е била извикана полицията, а те задържани по подозрение в убийство.

Мъжете обаче обяснили, че по тялото на Фараг има травми, но те не са от бой, а от влачене. Те не са могли да причинят смъртта му, обясниха полицаи. При огледа обаче те намерили кокаин и затова предполагат, че това е причината за смъртта му. Назначена е токсилогична експертиза, която да провери за следи от наркотика.

При аутописията пък се оказало, че стомахът му е пълен с храна. Затова се проверява и дали не се е натровил от нея. Фараг и двамата брята ­ на 28 и 29 г., дошли в България преди 2 дни. Отишли на ски в Боровец. Предполага се, че именно там Фараг е взел свръхдоза кокаин, а братята са се паникьосали. Те го завлекли до джипа си "Мерцедес" и го изхвърлили в гората край самоковското с. Гуцал. Свидетели ги видели и подали сигнал. Полицаите незабавно блокирали района и открили двамата израелци в гора на 2 км от мястото, където изхвърлили трупа Те се били скрили в снега.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!